Authentieke uitstraling met steigerhouten toonbank

//Authentieke uitstraling met steigerhouten toonbank

Authentieke uitstraling met steigerhouten toonbank

Een mooie omgeving trekt mensen sneller aan. We vinden het immers fijn om in een aangename ruimte te zijn die netjes is aangekleed en waar een prettige sfeer hangt. Als jij de eigenaar bent van een schoonheidssalon, winkel, kroeg, restaurant of een andere openbare ruimte, dan is dit uiteraard één van de dingen die je wil bereiken. In veel van deze ruimtes is een toonbank of balie aanwezig. Een toonbank is een centraal punt waar klanten naartoe gaan om af te rekenen of om iets te vragen. Daarom wil je natuurlijk dat deze uitnodigend is en goed opvalt. Je kan spelen met interessante vormen en materialen om jouw toonbank uniek te maken. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over een steigerhouten toonbank?

Een steigerhouten toonbank

Een steigerhouten toonbank wordt veel gebruikt in kledingwinkels, winkels voor woonaccessoires en schoonheidssalons. Het is immers een robuuste authentieke look die perfect samengaat met andere houtelementen in de ruimte. Daarnaast kan het ook juist dienen als een eyecatcher in een lichte en minimalistische omgeving. Hout geeft een natuurlijk effect wat rust uitstraalt, dat verklaart gelijk waarom het populair is in bijvoorbeeld de ontvangstruimte van beautysalons. Het doel van deze ruimtes is om de mens tot rust te brengen. Er wordt daarom gebruik gemaakt van een steigerhouten toonbank en meubilair met daarbij andere natuurlijke elementen zoals planten en stenen. Ook in jouw openbare ruimte kan een steigerhouten toonbank een mooie uitstraling geven, of je nou een rustgevend effect wilt creëren of juist voor een robuuste look wilt gaan.

Toonbank van steigerhout

Wat is steigerhout?

Steigerhout is een type hout dat, zoals de naam al zegt, veelal gebruikt wordt voor steigers. Omdat steigerhout bestaat uit een vuren houtsoort met een lange vezel is dit houttype flexibel en vrijwel splinterloos. Er kunnen lange planken van worden gemaakt, waardoor het geschikt is voor steigers. Steigerhout is tegenwoordig een ware hit in het interieur en er wordt veel gebruikt in de bouw en meubelindustrie. Nadat steigerplanken worden afgekeurd op de bouwplaats kunnen ze worden verwerkt in meubelen: ze hebben dan hun typische authentieke uitstraling gekregen.

Wil jij een steigerhouten toonbank?

Zie jij het wel zitten om een steigerhouten toonbank toe te voegen? Daar ga je zeker geen spijt van krijgen, want je bent helemaal bijdetijds! Tevens zijn steigerhouten toonbanken enorm leuk te decoreren met verschillende (natuurlijke) materialen. Bij MK Creations maken wij voor jou meubels op maat. In onze showroom staan al veel voorbeelden waar wellicht iets tussen zit wat jij mooi vindt. Zoniet dan kunnen we aan de slag gaan met jouw ontwerp, of jouw ideeën verwerpen in een compleet nieuw ontwerp.

By |2018-05-31T11:50:12+00:00april 28th, 2018|Inrichting|Reacties uitgeschakeld voor Authentieke uitstraling met steigerhouten toonbank

About the Author: