Gespot: ronde eettafel van betonlook materiaal

//Gespot: ronde eettafel van betonlook materiaal

Gespot: ronde eettafel van betonlook materiaal

Om maar even met de deur in huis te vallen: ronde eettafels zijn hip! Uit gewoonte zijn we allemaal geneigd om een rechthoekige eettafel aan te schaffen, maar we zien de populariteit van de ronde eettafel langzaam weer stijgen. Een ronde eettafel van betonlook is onze persoonlijke favoriet door de robuuste stijl en de veelzijdige vorm (figuurlijk gesproken dan).

Ronde eettafel in het interieur

Veel mensen vinden het lastig om een ronde tafel te plaatsen in het interieur. De vorm laat het immers niet toe om tegen een muur geplaatst te worden. Daarom wordt aangenomen dat een ronde tafel erg veel ruimte nodig heeft. Deze aanname is zowel juist als onjuist: wanneer een ronde tafel in het midden van een ruimte geplaatst wordt klopt het inderdaad dat de tafel veel ruimte in beslag neemt. Er staan immers stoelen omheen en er is ruimte rondom de tafel nodig om te kunnen lopen. Echter hoef je je echt niet te beperken tot deze plaatsing.

Een ronde tafel kan ook makkelijk bij een muur staan, zeker wanneer er dagelijks niet veel mensen aan hoeven te zitten. Dankzij de afwezigheid van hoeken zorgt de tafel juist voor meer loopruimte. Tevens kan een ronde tafel makkelijk op bijvoorbeeld een balkon worden geplaatst. En laten we niet vergeten dat het zitten aan een ronde tafel veel gezellig is: iedereen kijkt elkaar aan.

ronde eettafel

Ronde eettafel betonlook

Een cirkelvormige eettafel zorgt sowieso al voor een interessante dimensie in het interieur. Maar om dit meubel nóg specialer te maken raden wij een ronde eettafel van betonlook aan. Het robuuste en rijke materiaal waarvan het tafelblad gemaakt is creëert een stoere industriële sfeer in jouw keuken, woonkamer of eetkamer. De tafel komt het mooiste tot zijn recht omringt door leren eetkamerstoelen of stijlvolle kuipstoeltjes. De stevige poten onder de ronde eettafel van betonlook zitten veelal in het midden van de tafel en maken an sich al een behoorlijk statement. Zo breng je dus een mooi meubel naar binnen wat een echte eyecatcher vormt in het interieur. Hang er een grote talen hanglamp boven en plaats wat gezellige accessoires in het midden van de tafel voor een gezellige sfeer.

Ronde betonlook eettafel laten maken

Mocht je geïnteresseerd zijn in een ronde eettafel met betonlook blad, dan is het vaak nog lastig om de goede maat en kleur te vinden. Zo’n mooie tafel moet immers wel goed tot zijn recht komen in jouw interieur. Gelukkig zijn betonlook meubels onze specialiteit bij MK Creations. Wij maken graag betonnen eettafels om maat zodat deze perfect in jouw huis passen. Je bent altijd welkom om langs te komen in onze showroom. Daar kan je de materialen met eigen ogen bekijken. In de naastgelegen werkplaats maken wij ons assortiment op maat. We kunnen jouw wensen doornemen en samen tot een ontwerp komen wat jou enthousiast maakt. Neem contact op voor meer informatie!

By |2018-08-17T15:02:51+00:00september 10th, 2018|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Gespot: ronde eettafel van betonlook materiaal

About the Author: