Inspiratie: tuinmeubelen voor het balkon

//Inspiratie: tuinmeubelen voor het balkon

Inspiratie: tuinmeubelen voor het balkon

Nu de dagen weer warmer worden willen we allemaal graag naar buiten. Niet iedereen heeft een tuin, maar dat maakt helemaal niet uit! Zelfs een balkon kan je enorm gezellig inrichten zodat je met plezier buiten kan zitten. Dit lijkt soms een hele uitdaging als je met een kleine oppervlakte werkt, maar zelfs daar kan een gezellig zithoekje van gemaakt worden. Daar wordt het juist een stuk knusser van, toch? Doormiddel van de juiste tuinmeubelen voor het balkon, frisse accessoires en wat groen kan er een waar paradijs op uw balkon gecreƫerd worden. Wedden dat je dan ineens meer visite krijgt op warme zomeravonden?

Tuinmeubelen voor het balkon op maat

Zelfs al is jouw balkon maar klein, er zijn genoeg opties om de boel op te leuken en zomerproof te maken. Maak eerst het hele balkon leeg en kijk naar het lege canvas waarmee je gaat werken. Wat is de beste indeling? Waar staat de zon gedurende de verschillende momenten van de dag? Zo kan je bepalen waar de tuinmeubelen op het balkon moeten komen. Je kan kiezen voor een (knusse) loungebank of voor losse stoelen. Een hele handige tip is om je tuinmeubelen voor het balkon op maat te laten maken! Door ze precies passend te maken kan je optimaal gebruik maken van de ruimte die jouw balkon te bieden heeft. Bij MK Creations maken wij graag tuinmeubelen voor jouw balkon op maat.

Je kan altijd langskomen in onze showroom in het Brabantse Oosterhout. Als jij je balkon opmeet, kunnen we samen tot een ontwerp komen dat perfect past. We hebben allerlei stalen liggen, waardoor we ook al keuzes kunnen maken of materialen en kleuren.

Tuinmeubelen op het balkon aankleden

Zodra je de basis van je balkon hebt ingericht, is het tijd om de sfeer te gaan bepalen doormiddel van accessoires. Leg bijvoorbeeld een aantal frisse kussens in de loungebank of in de stoelen. Kleed de tuinmeubelen op het balkon creatief aan! Als er een hoekje vrij is kan je daar een pot met een mooie grote plant in zetten, of je kan potjes aan het plafond of aan de muur hangen. Veel groen zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat je in een tuin zit! Zet een paar bamboelantaarns van verschillende groottes op de armleuning van de bank, op de tafel en op de grond in de hoeken. Wissel deze af met robuuste kaarsen en andere vormen voor een speels effect. Hang tot slot nog een mooie lichtslinger op en jouw balkon is omgetoverd tot een sfeervolle zithoek! Mochten de kille muren je storen, dan kan je zelfs nog een bamboerol tegen de muur bevestigen om het af te maken.

By |2018-05-31T10:14:28+00:00mei 4th, 2018|Buiten|Reacties uitgeschakeld voor Inspiratie: tuinmeubelen voor het balkon

About the Author: