Wat is beton cire?

//Wat is beton cire?

Wat is beton cire?

Bij de inrichting van een ruimte wordt aan veel gedacht. Zo wil je een bepaalde sfeer creëren die de verschillende onderdelen in het interieur samenbrengen tot een mooi geheel. In moderne industriële maar ook in authentieke stijlen kan gebruik worden gemaakt van beton. Beton geeft de ruimte een robuuste uitstraling die perfect te combineren is met andere materialen om zo de sfeer te bepalen. Beton Cire is een materiaal wat gebruikt kan worden om deze betonlook te realiseren. Het materiaal wordt vooral gebruikt voor vloeren en muren, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

Marmerlook met Beton Cire

Marmer is helemaal in! Het komt terug in woonhuizen, winkels en bedrijfspanden in zowel badkamers, keukens als in het algemene interieur. Het is een prachtige moderne look die makkelijk te combineren is voor een minimalistische finish. Echter is marmer een duur en kwetsbaar product Beton Cire is daarentegen extreem duurzaam en dus ook geschikt voor bijvoorbeeld sanitair in de horeca. Het is een marmer pasta die een levendigere en altijd unieke tekening geeft zoals marmer dat ook doet. Beton Cire komt voor in verschillende kleuren om voor iedereen de gewenste look te creëren. Het is tevens een prima materiaal om tafelbladen, toonbankbladen en dergelijke van te maken.

Tafelblad van Beton Cire
Beton Cire als vloer

Beton Cire geeft een robuust gevoel

De betonlook is niet meer weg te denken uit hedendaags interieur. Vloeren, muren, keukens en badkamers kunnen allemaal profiteren van deze authentieke look. Beton Cire geeft een uniek gevoel aan jouw interieur: een persoonlijkheid enig in zijn soort. Het is gewreven, gewaxt beton dat zijn aparte structuur verkrijgt door schuring en wrijving. Het bestaat uit cement, aangemengd met een harssoort. Hierdoor is het zowel flexibel als ontzettend sterk en duurzaam.

Hoe wordt het aangebracht?

Beton Cire is het een zeer authentiek type beton. Zeer multifunctioneel! Het wordt handmatig op muren aangebracht door middel van vegende bewegingen. Deze bewegingen zijn terug te zien in de structuur van het beton. Elke vloer of muur is hierdoor uniek. Dit rauwe en robuuste materiaal is prima te combineren met zachte kleuren voor een mooi contrast en een gezellig en sfeervol geheel. Het gestucte Beton Cire beton wordt tevens veel gebruikt voor vloeren. Het heeft dan een dikte van 4 tot 5 mm. Het wordt eerst gestuct om vervolgens geschuurd te worden. Op die manier krijgt het een bijzondere uitstraling. Of Beton Cire nou op jouw muur, vloer of tafelblad zit: het is gegarandeerd een eyecatcher in huis!

Bij MK Creations zijn wij specialist in het gebruik van Beton Cire. Benieuwd of we jouw interieur ook kunnen verrijken met deze sfeervolle marmeren betonlook? Kom gerust even kijken in onze showroom in Oosterhout of neem contact op!

By |2018-05-31T10:10:44+00:00april 17th, 2018|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.