Tafel op maat laten maken

/Tafel op maat laten maken
Tafel op maat laten maken2018-09-28T21:00:32+00:00

Kies voor een tafel op maat

Wil je een tafel op maat laten maken? Of ben je op zoek naar een designer die jouw idee vertaald krijgt naar een concreet ontwerp?

Dan stellen wij ons graag aan je voor; MK-Creations, aangenaam. Wij maken onze tafels van A tot Z in eigen huis! Nederlands vakmanschap! Omdat wij onze tafels volledig zelf maken kunnen we gemakkelijk ieder gewenst detail meenemen. Of het nu gaat om de materiaalkeuze, maat of kleur!

Wij gebruiken eerlijke, pure materialen zoals massief hout, microbeton en staal. Het is de kunst van het inzicht om alles in exact de juiste verhouding samen te laten komen.

Het is belangrijk dat de tafel perfect past in je interieur. Neem daarom gerust foto’s mee van de ruimte waar je de tafel wil hebben en bijvoorbeeld van de stoelen die erbij moeten komen dan kunnen we samen kijken wat mooi zou passen. Wij vinden het geweldig om iets te maken wat jij in gedachte hebt. Geen idee is te gek.

Je bent van harte welkom in onze gezellige showroom in het gezellige Brabantse Oosterhout bij Breda.

Vragen over een tafel op maat laten maken?

Neem gerust vrijblijvend contact op!

Vragen?

Wij maken o.a.

  • Boomstamtafels

  • Eettafels

  • Salontafels

  • Buitentafels

  • En alles wat jij bedenken kan op maat!

Een tafel op maat laten maken door MK-Creations

  • Oog voor detail

  • Veel kleurkeuzes

  • Veel verschillende materialen

  • Snelle levering

  • Scherpe prijzen door volledig eigen productie

Langskomen?

Benieuwd of we jou idee ook kunnen maken?

Kom gerust eens kijken in onze sfeervolle showroom!

Langskomen?

Ze hebben voor mij een hele gave boomstamtafel gemaakt.

Je kunt ook in de werkplaats kijken hoe ze het maken.

Johnny

Kies uw stijl en laat uw Tafel op maat maken

Mocht je werken met een interieur architect of ben je zelf een interieur architect? In samenspraak werken wij een ontwerp uit wat naadloos aansluit op het interieurontwerp. Wij hebben al vele meubels gemaakt maar ook in de interieurbouw zijn wij actief. Wij hebben een uitgebreid foto archief wat we kunnen gebruiken om de juiste stijl te vinden.

Omdat we onze tafels zelf met de hand op maat maken kunnen wij gemakkelijk specifieke wensen meenemen in het ontwerp. De tafels worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Hier komen ambacht en de nieuwste technieken samen.

Op deze pagina vindt je een kleine greep van de maatwerktafels die wij zoal hebben mogen maken.

De Boomstamtafel met spinpoot op deze pagina is een tafel die we op maat hebben mogen maken voor een Bourgondiër die regelmatig zijn vrienden over de vloer krijgt om heerlijk te dineren. Hij wilde graag een robuuste boomstamtafel maar tegelijkertijd zocht hij een tafel waar zijn gasten rondom aan kunnen zitten. Wij hebben een tafel op maat gemaakt waarbij dat mogelijk is; een prachtig eiken blad,  gecoat in een ultramatte lak. Zo blijft de originele kleur behouden. Dit blad is gemonteerd op een matzwart kruispootonderstel ook wel een spinpoot genoemd. Deze is gepoedercoat in een coating met een licht reliëf. Een prachtige combinatie die ook nog eens heel praktisch is!

Graag tot ziens bij MK-Creations.